Kvinnor sysslar med yoga

Träna är något som man bör göra, inte bara för att det är bra för kroppen utan också för att det faktiskt är ganska roligt. Dock gäller det ju att hitta en träningsform som passar en. Här kommer av just den anledningen exempel på några träningsformer, som både är bra och samtidigt roliga.

Löpning

Va?, tänker nog en del. Inte kan väl löpning vara roligt? Jodå, om man gör det roligt. Ett bra tips för att göra löpträningen roligare kan till exempel vara att träna i intervaller eller att ta tid, vilket gör att man alltid har någonting att tävla mot.

Bollsporter

Olika former av bollsporter som tennis, fotboll, badminton, innebandy eller basket är träningsformer som definitivt är roliga, men samtidigt också bra eftersom man tränar både kondition och styrka.

Dans och yoga

Dans och yoga är två motionsformer, som beroende på utförande kan vara precis lika tuffa som ett hårt träningspass av annan form. Framför allt är yoga är väldigt bra eftersom det inte bara stärker kroppen utan också mjukar upp den på ett bra sätt och gör den mer flexibel.