Idag ser fler och fler svenskar till att vårda sina kroppar och leva ett hälsosammare vardagsliv. Kunskapen om vad vi behöver gällande kost, träning och allmänt hälsotillstånd ökar och samtidigt med det kraven på kompetent och rätt hjälp vid eventuella skador, sjukdomar eller andra nedsättningar.

Trygg analys, utvärdering och ökad patientsäkerhet

Det är viktigt att skapa förtroende mellan kunder och kliniken som ni bedriver. Era klienter förväntar sig att ni fastställer rätt behandling och vård. Med kvalitativ och pålitlig medicinteknisk utrustning säkerställer ni underbyggd analys och diagnos som bidrar till hög patientsäkerhet.

Inom medicinteknisk utrustning räknas bland annat:

  • Mätinstrument såsom blodtrycksmätare, stetoskop, audiometer, kroppsfettsmätare, med mera.
  • Ultraljud och tillbehör.
  • Estetisk utrustning som bland annat ansiktsångare, fotvårdsapparater och utrustning för vaxning.
  • Optiska instrument.
  • Laboratorieutrustning för provtagning, mikroskop, inkubator samt övrig förbrukning.

Men även traditionella förbrukningsartiklar och enklare sjukvårdsprodukter klassas idag som medicintekniska enligt den samordning som skett på EU-nivå.

Oavsett er kliniks behov så ta en titt på nätet för kvalitativa och garanterat tillförlitliga produkter. Swemed är mångåriga experter och erbjuder ett av Europas största sortiment inom medicinteknisk utrustning. Er klinik är i trygga händer och ni får en personlig och kompetent service vid eventuella frågor.