Att gå omkring med värk är något av det värsta som du kan uppleva. Varje rörelse eller förflyttning kan kännas som knivar. Och det är inte bara smärtan som påverkar dig utan även din psykiska hälsa blir lidande till sist.

Kompetens och kunskap

Hög kompetens och uppmuntran till vidareutveckling inom yrket är ledord inom företaget Muskelcentrum. Men de finns också en stor personlig erfarenhet som kan lätt sätta sig in i din situation och de begränsningar det för med sig för dig i vardagen eller i din idrottsutövning.

Att bli smärtfri

Ingen ska behöva gå omkring och ha ont i dagens samhälle. De lyssnar på din berättelse och efter en grundlig utredning, ger de dig den bästa behandlingen för att hjälpa dig med dina besvär. Oavsett om det är en idrottsskada eller förslitning så finns det hjälp att få

Yrkeskåren och naprapati

Naprapati har funnits i Sverige sedan slutet på 1960-talet och är en legitimerad yrkeskår med skyddad yrkestitel. Mer information om skyddad yrkestitel kan du finna hos Socialstyrelsen. Men naprapatin lyder också under Hälso- och Sjukvårdslagen. Detta är en trygghet för dig som patient men ger dig också möjlighet till vård som lyder under vårdavtalen i regionerna.